31 Aralık 2012 Pazartesi

ÜKG Yılbaşı Hediye Kitap Çekilişi Sonucu



Yılbaşı Blog Tur Kitap Çekilişi kazananı Zeynep Kb olmuştur. Tebrik ederim Zeynep bilgilerini kagitkiz@yahoo.com adresine ya da Kağıt Kız Facebook hesabına bekliyorum :)



29 Aralık 2012 Cumartesi

2012'de Okuduklarım



2012 benim kitap okuma açısından geçirdiğim en iğrenç yıllardan biriydi. 2011 biterken 100 kitap hedefi koymuşum kendime hatta koyarken pırt bu ne ki ben daha fazla okurum demiştim amaa sen misin öyle diyen yaz okuluna kaldım ve 5 ay kitaplara el süremedim.

2012'de 86 kitap okumuşum. Bu kitaplardan en beğendiklerimi liste yaptım.

24 Aralık 2012 Pazartesi

ÜKG Yılbaşı Hediye Kitap Çekilişi




Mutlu Yıllarrrr!!


ÜKG olarak ilk yılbaşımızda bir tur düzenlemeye karar verdik. Bu tur diğer turlarımızdan farklı çünkü bu turda kitap incelemeleri değil her blogta kitap çekilişi olacaktır.

20 Aralık 2012 Perşembe

Obsidiyen - Jennifer L. Armentrout

 Kitap Adı: Obsidiyen
Seri Bilgisi:  Lux#1 
Yazar Adı: Jennifer L. Armentrout
 Sayfa Sayısı: 360
 Tür: Genç Yetişkin (YA)
Yayınevi: DEX

Jennifer L. Armentrout benim çok sevdiğim yazarlardan biridir nitekim kitaplarını dört gözle bekliyorum. Yalnız ben Deity -Melez Sözleşmeleri 3. Kitap, ilk ikisinin yorumları için buraya ve buraya bir tık- beklerken birde baktım Dex diğer serininde yayın haklarını da almış.

 Kitap çıkmadan daha sosyal medyada tüm XX kromozomuna sahip bireylerin hormonlarını tavan yaptırdı. Bende de lanet bir huy vardır bir kitap bu kadar talep görüp erkek karakter bu kadar hayran toplarsa kitaba ön yargıyla yaklaşırım. Öküz dediler uzaylı dediler pöh dedim ben bunlara pabuç bırakmam! Beğenmeyeceğim kitap seni diye başladım kitaba...

3 Aralık 2012 Pazartesi

Nutella ile Sıcak Çikolata!

Yasal Uyarı: 
Konu ağır tahrik içerir. Hamileler ve bir yeri şişecekler konuyu kapatsın okumasın. 



Kitap okurken kahve içmeye bayılrıım ama çikolatamı kitap okurken aynı anda kahveye banmada sorun yaşıyorum o yüzden çareyi sıcak çikolatada buldum.

Sizde eğer benim gibi toz şeklinde satılan sıcak çikolatalardan haz etmiyorsanız ve nutella nerede ben orada diyorsanız yapımı çok kısa olan bir sıcak çikolata tarifi vereceğim ama aramızda kalsın shhh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...